Portfolio Modelfotografie

  Wat is een TFP Shoot?

  TFP staat voor Time for Print.

  Een TFP shoot is een shoot waarbij het model, fotograaf en visagiste/styliste elkaar niet betalen.

  Door middel van een TFP shoot werken model/fotograaf en eventueel visagiste samen een idee uit om zo hun portfolio uit te breiden. Een TFP shoot is dus alleen nuttig als het een uitbreiding is van het portfolio van zowel model als fotograaf (en eventueel een visagiste).

  Regels van TFP-Shoots

  Voor TFP shoots hanteer ik een aantal regels/afspraken om zo verwarring en eventuele teleurstellingen etc. tegen te gaan. Als je bij mij komt voor een TFP shoot dan ga je akkoord met onderstaande regels en mijn Algemene Voorwaarden.

  Ik vind het erg belangrijk dat zowel model, fotograaf en eventueel visagiste voorafgaand aan een shoot precies weten wat de bedoeling is. Het concept zal bepaald worden via een moodboard en/of tot in detail besproken worden via een chat.

  Mocht je toch van de shoot af willen zien? Geen probleem. Geef het even op tijd aan. Tijd is kostbaar voor iedereen en het is fijn om te weten waar je aan toe bent.

  Extra kosten?
  Mochten er extra kosten aan de shoot verbonden zitten, dan worden hier van te voren duidelijk afspraken gemaakt wie welke kosten gaat betalen.

  Ontvangen en gebruik van foto's
  Na de shoot wordt uit de hele serie door mij een selectie gemaakt van de beste foto's. Je mag dus niet zelf kiezen welke foto's uiteindelijk bewerkt worden. Je zult moeten vertrouwen op mijn professionele kijk en technische kennis.

  Als de nabewerkingen klaar zijn ontvang je de foto's op webkwaliteit met mijn logo erop via een downloadlink. Deze foto's mag je online gebruiken mits fotograaf (en visagiste/styliste etc) vernoemd worden. Iedereen die aan de shoot heeft bijgedragen ontvangt deze foto's (Dus ook de eventueel aanwezige visagiste/styliste).

  Levertermijn
  De levertermijn kan verschillen van enkele dagen tot een aantal weken. Dit is afhankelijk van het aantal betaalde opdrachten in die periode, omdat deze voorrang krijgen op TFP shoots. Uiteraard streef ik ernaar om het zo spoedig mogelijk af te ronden.

  Copyrights
  De copyrights blijven ten alle tijden bij de fotograaf. Net zoals dat het portretrecht ten alle tijden van het model blijft. Dit is in de wet vastgelegd.

  Commercieël gebruik
  Mocht je de foto's commercieël willen gebruiken dan dienen alle partijen te worden ingelicht en worden er afspraken gemaakt over de verdeling van de winst die met de foto's wordt gemaakt.

  Zelf bewerken van foto's
  Foto's mogen NOOIT zonder toestemming van mij bewerkt of aangepast worden! Ook het uitsnijden of afsnijden van mijn logo is zelfs strafbaar. Dit is vastgelegd in de auteurswet.

  Vul hieronder even het formulier in als je akkoord gaat met bovenstaande afspraken. Een copy van de bovenstaande regels en je akkoord hiervoor zullen zowel naar jezelf als naar Mario Kuijpers worden gemaild.

  Controleer je SPAM/JUNK map in je mailprogramma als je niet direct mail ontvangt.
  Is je mail wel in de Spam/Junk map belandt? Zorg dan dat het mailprogramma deze mail voortaan in je inbox plaatst.
  Dit kun je doen door de mail te markeren als "geen spam". (Zie hieronder)

  Mark-junk-mail-emails-not-spam-as-safe-in-Windows-Live-Hotmail


  Naam (verplicht)

  E - mail (verplicht)

  Leeftijd (verplicht)

  Mobiel Telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Lengte in centimeters (verplicht)

  Kledingmaat (Bijv. 36 of 36/38) (verplicht)

  Heb je een gevoelige huid? Ben je allergisch voor bijv. bepaalde soorten make-up? Zo ja, plaats dit dan in het opmerkingen veld (verplicht)

  Heb je poseer ervaring? (verplicht)

  Plaats hier de link naar je online portfolio.

  Ik vind het erg belangrijk dat vooraf duidelijk is welke foto's gemaakt kunnen worden. Dit om te voorkomen dat er bij het model of bij mijzelf de verkeerde verwachtingen kunnen zijn. Uiteraard dient je selectie minimaal overeen te komen met het besproken moodboard.

  Ik geef akkoord dat er tijdens de shoot foto's worden gemaakt in de categorie: (kruis alles aan waar je akkoord mee gaat)

  Opmerking

  Upload hier minimaal 4 mooie foto's van jezelf waarop je goed te zien bent.
  (Duidelijke selfies waar je gezicht en je hele lichaam op staan zijn ook prima) (Max. 5Mb per stuk)

    

  Ik ga akkoord met de TFP regels en algemene voorwaarden zoals vermeldt op de website www.mariokuijpers.com

  Wacht even met het scherm sluiten tot de foto's verzonden zijn en je een groen balkje ziet dat het gelukt is. Zie je een andere melding? Laat dit me dan even weten a.u.b.