[ x ]

Familie & Gezinsfotografie

Familie / Gezin Fotografie

Familie / Gezin Fotografie

Een foto van je familie of gezin is niet alleen mooi om eens in de zoveel tijd te laten maken voor jezelf maar ook het mooiste cadeau wat je als ouder kan krijgen van je kinderen.

De tijd vliegt voorbij en zonder dat we het soms beseffen veranderen we allemaal van uiterlijk. Daarom is het extra leuk om een actuele gezins- of familiefoto te maken.
Kinderen worden ouder. De gezinssamenstelling veranderd. Maar ook na een scheiding zijn nieuwe foto’s onderdeel van je nieuwe start.

Tijdens deze fotoshoot is het natuurlijk ook mogelijk om afzonderlijke foto’s te maken, van allerlei samenstellingen van familieleden, of losse portretfoto’s.
Als er jonge kinderen bij aanwezig zijn begin ik met de groepsfoto’s en de foto’s waar de kleintjes op komen.

Deze shoot kan zowel in de studio als buiten erg mooi zijn. Net wat je persoonlijke voorkeur heeft.

Werkwijze & Tips

Een fotoshoot voor gezin of familie kan zowel in de studio als op een buiten locatie.  Bestaat de groep uit veel personen en is een studio gewenst dan kan het zijn dat we moeten uitwijken naar een grotere studio. Hiervoor komen dan natuurlijk extra huurkosten bij. Dit wordt vooraf aan de shoot overlegd zodat je niet tegen verassingen aanloopt.

Ik begin dit soort shoots altijd met de ‘groepsfoto’. Dit is om meerdere redenen. Hoofdzakelijk is het bij deze foto’s vooral noodzakelijk dat iedereen de ogen open heeft en dat we de verdeling van de mensen op de foto mooi neerzetten. Qua techniek valt dit allemaal reuze mee en op deze manier kan iedereen al een beetje wennen aan het foto’s maken. Wat ook een groot voordeel is is dat iedereen nu nog fris en scherp is en dat de eventuele hele jonge kinderen het nog allemaal leuk vinden. Vaak is het zo dat hele kleine kinderen na zo’n 15 a 20 minuten er klaar mee zijn. Dus voor die tijd wil ik zoveel mogelijk foto’s waar deze kleintjes op staan.

Na de groepsfoto’s ga ik dus direct aan de slag met de foto’s waar de kleintjes ook op moeten. Vooral bij grotere groepen is dit even flink doorwerken. Maar dat komt altijd wel goed.
Daarna is er de mogelijkheid om allerlei combinaties te vormen binnen  de groep, familie of gezin. En vaak maak ik ook wat individuele foto’s.  Mocht je een losse foto van jezelf nodig hebben voor bijvoorbeeld LinkedIn dan is dat natuurlijk handig om meteen mee te pakken.

Wat heel belangrijk is is dat vooral bij grote groepen iedereen op tijd aanwezig is. Juist met hele jonge kinderen die dus na zo’n 15 a 20 minuten de concentratie kwijt zijn is het jammer als we lang moeten wachten omdat er mensen nog niet aanwezig zijn en dit gaat ten koste van de kwaliteit van de groepsfoto’s. Als kinderen er eenmaal klaar mee zijn is het heel lastig om deze nog leuk lachend in de camera te laten kijken.

Kosten

Je betaald voor deze fotoshoot met maximaal 5 personen €175,- Euro. Voor groepen met meer dan 5 personen is dit €225,- Euro.
Dit is inclusief 10 foto’s naar keuze. Digitaal geleverd via een download.

Als je meer dan 10 foto’s wilt is dit geen probleem. Hiervoor breng ik dan achteraf € 5,- per extra foto in rekening.

Heb je interesse in dit type fotoshoot? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

  Fotoshoot Boekingsaanvraag

  Vul onderstaand formulier in om direct de fotoshoot van uw keuze te boeken. U ontvangt spoedig een e-mail met een afspraakbevestiging.

  Voornaam + Achternaam (verplicht)

  Mobiel Telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Voorgestelde Fotoshoot Datum (verplicht)

  Tijd

  :

  Let op uw voorgestelde datum moet eerst bevestigd worden voordat de shoot daadwerkelijk geboekt wordt! U ontvangt hier z.s.m. bericht over.

  Soort Shoot (verplicht)
  Omschrijf kort uw wensen omtrent de shoot:

  Aantal Personen (verplicht)

  Heeft u vragen of lukt het niet deze boeking te plaatsen dan kunt u altijd mailen naar info@mariokuijpers.com of bellen naar: 06 348 505 54.
  Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het
  contactformulier op de site.


   

  Portfolio Familie & Gezinsfotografie