Info en biografie van Mario Kuijpers

Fotograaf Mario Kuijpers uit Nijmegen

Fotograaf Mario Kuijpers uit Nijmegen

Welkom op mijn website! Ik ben Mario Kuijpers, hier vind je wat info over mijzelf.

Mijn passie voor fotografie is deels overgebracht van vader tot zoon en deels gegroeid door mijn interesse in techniek.

Als kind stond ik al samen met mijn vader in de DOKA zwart-wit foto’s af te drukken en maakte ik regelmatig foto’s met mijn analoge camera. Toen ik wat ouder werd ben ik overgestapt op een compact camera voor de zogenaamde vakantiekiekjes en jeugdherinneringen.

Begin 2010 heb ik mijn eerste digitale spiegelreflex camera gekocht (Nikon D5000) en sindsdien ben ik continue bezig mezelf te verbeteren in zowel mijn techniek als creativiteit.
Tegenwoordig fotografeer ik met de Nikon D750 en heb ik als backup de NikonD7100.

In vrijwel elke vorm van fotografie zie ik een uitdaging. En sta dus open voor elke vraag. Wil je graag een fotoshoot maar heb je nog geen idee wat je wil? Geen probleem, ik heb allerlei voorbeelden van fotoshoots in vrijwel elke vorm van fotografie. Als je kunt aangeven wat je mooi vindt dan vind ik daar de juiste voorbeelden bij zodat we een mooi uitgangspunt hebben voor de fotoshoot.

Zoals je kan zien in mijn portfolio ligt mijn passie in de modelfotografie en portretfotografie. Door veel met modellen samen te werken heb ik de mogelijkheid mezelf steeds weer te verbeteren in het belichten en aansturen van mensen. Vaak krijg ik na een fotoshoot te horen dat ik erg toegankelijk ben en makkelijk in de omgang. Een mooier compliment kun je als fotograaf niet krijgen. Uiteraard zijn mooie foto’s ook belangrijk, maar de persoonlijke ervaring met de fotograaf vind ik nog veel belangrijker.

Naast fotograaf ben ik ook trotse vader van mijn zoon Ronin en echtgenoot van mijn vrouw Hilde.
Zowel Hilde als Ronin geven mij de ruimte om mijn passie voor fotografie maximaal te laten groeien. En deze ruggensteun is natuurlijk erg belangrijk. Een gezonde balans tussen privé en werk is noodzakelijk.

Kijk gerust even rond in mijn portfolio om een kleine indruk te krijgen van mijn werk.

Kijk bij de Fotoshoots voor meer informatie en de actuele tarieven van de diverse fotoshoots.

Heb je zelf een digitale camera en wil je beter leren fotograferen? Je kunt ook een cursus of workshop boeken. Op deze manier leer je je camera goed kennen en leer je beter fotograferen dan wanneer je je camera alleen maar in de “AUTO” stand laat staan.

Mocht je nog vragen hebben of ergens meer van willen weten? Vul dan gerust het contactformulier in. Dan zal ik er z.s.m. op reageren en je vraag beantwoorden.
Alvast bedankt voor je interesse en ik hoop je van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Mario Kuijpers