Reviews voor Kuijpers Fotografie Nijmegen

Hieronder vind je de meningen van anderen over mij als fotograaf. Heb je ook met mij samengewerkt en nog geen review gegeven dan zou je mij daar een groot plezier mee doen.

Je kan via google de review invullen en deze zal dan ook hier te zien zijn. Alvast super bedankt!!

Plaats HIER jouw review voor Kuijpers Fotografie Nijmegen.

Kuijpers Fotografie Nijmegen IconKuijpers Fotografie Nijmegen

Lankforst 3205, Nijmegen

5,0 43 reviews

  • Avatar Nina Peeters ★★★★★ een jaar geleden
    Super ervaring bij Mario gehad, hele aardige lieve man die je een gerust gevoel geeft en rustig je zelf laat zijn. Aanrader!!!❤
  • Avatar Eline Budde ★★★★★ een jaar geleden
    Ik heb samen met mijn vriendin een fotoshoot hier laten doen en wij zijn erg tevreden over de resultaten. Het is een fijne man om foto’s te laten maken. Het voelde voor ons meteen goed. Zeker een aanrader om hier een shoot te laten doen!
  • Avatar Tom Schonenberg ★★★★★ 2 jaar geleden
    Mario heeft verstand van zijn vak en neemt uitgebreid de tijd voor je. Het was mijn eerste shoot dus in het begin allemaal een beetje vreemd en onwennig, maar dat gevoel neemt Mario snel bij je weg! Zeker een aanrader!
  • Avatar Naomi van Gestel ★★★★★ 2 jaar geleden
    Super leuke en lieve fotograaf, met veel passie wordt er gewerkt. Ik heb een erg fijne avond gehad en hoop Mario nog eens te zien
  • Avatar Ragibe Özyildiz ★★★★★ 5 jaar geleden
    Wat een mooie (zelgemaakte) studio! Dankzij onder andere de vriendelijke welkom, voel ik mij hier erg op mijn gemak en vertrek ik met een prettig gevoel. De foto's worden in overleg gemaakt en gebruikt. Ik ben tevreden over de resultaten!

    positive review  Wat een leuke vent is Mario!! een fotoshoot gedaan met mijn vriend, broer, broertje en schoonzusje. Zoals in het begin is het altijd een beetje ongemakkelijk maar dit was zo weg bij Mario. Alles is heel chill en relax en hij gaat door met foto's maken totdat jij tevreden bent. Super goede service!! Als ik nog een keer een fotoshoot wil doen, weet ik zeker dat ik hierheen terug ga!!!

    Laura Verdoorn Avatar Laura Verdoorn
    9 januari, 2019

    positive review  Een goede fotograaf die je je op gemak laat voelen en die prachtige foto’s maakt.

    Ilse Dijkstra Avatar Ilse Dijkstra
    24 september, 2018

    Mario is een super vriendelijke fotograaf. Laatst hebben onze 2 pups een fotoshoot gehad. Wij zijn erg tevreden over het resultaat! Mario denkt graag mee met je en is erg fijn in de omgang!

    Linda Chang Avatar Linda Chang
    25 april, 2018

    Stephanie Soudad Avatar Stephanie Soudad
    4 november, 2017

    Mario is fotograaf geweest op onze bruiloft 14-07-2017 en wat hebben wij gewéldige foto's!! Mario was om 08:00 aanwezig en vertrok pas aan het einde van feest!! Mario is professioneel en weet iedereen op zin gemak te stellen. Hij maakt gewéldige foto's en is daar ook zeer creatief in. We hebben het ook heel gezellig gehad met z'n alle tijdens het foto's maken en niks is te gek bij hem, alles kan.

    Joyce Paijmans-Wessels Avatar Joyce Paijmans-Wessels
    17 augustus, 2017

    Mario is een toppertje! Super fijne fotograaf die je meteen op je gemak stelt!

    Pau Lien Avatar Pau Lien
    16 augustus, 2017

    Ik heb Mario bij toeval leren kennen. Heb met hem meerdere shoots gehad op verzoek van beide kanten. Zo hebben we bodyscapes, edgy, zwangerschapsshoot gedaan en de meest recente was van afgelopen vrijdag 7-7-2017, onze bruiloft. Op onze bruiloft is hij vanaf het begin tot het einde aanwezig geweest. Heeft de meest intieme momenten weten vast te leggen. En stelde zichzelf erg professioneel op in samenwerking met ons maar ook gasten. Mario zit vol met inspiratie en creatieve ideeën. Werkt vernieuwend en is niet bang om door te pakken. In samenwerking is hij heel prettig en overlegt met jou als model en/of klant wat je voor ideeën hebt en werkt daar samen met jou op verder. Mario heeft goede kennis van zijn camera maar ook van diverse fototechnieken, lichtinval en omgeving. Wij zijn ontzettend tevreden over hem als fotograaf, mede omdat hij heel rustig, vriendelijk en benaderbaar is. Maar ook continue in positieve en creatieve samenwerking. Ik kan Mario echt bij iedereen aanbevelen! Top fotograaf!

    Geneviève Roeffen Doula Avatar Geneviève Roeffen Doula
    10 juli, 2017

    Zeer professioneel, neem de tijd en aandacht en let echt op detail. Ik heb hem specifiek gekozen omdat hij "out of the box" denkt en het resultaat heeft mijn verwachting overtroffen!! Ik wilde artistiek&atletisch, nailed it 🙂

    Femke Bouwmeester Avatar Femke Bouwmeester
    15 april, 2017

    Ik was laatst mee met Danique Henzen voor een shoot en ik heb het echt mega gezellig gehad! Super fijn ontvangen, voelde mij meteen al op mn gemak. Echt een aanrader dus !☺️

    Charissa Verwer Avatar Charissa Verwer
    16 maart, 2017

    Leuk om als visagist met Mario te werken, Erg gezellig!

    Laura Janssen Avatar Laura Janssen
    15 maart, 2017

    Zoals altijd weer een gezellige fijne sfeer! En prachtig resultaat

    Danique Henzen Avatar Danique Henzen
    15 maart, 2017

    positive review  Het was me eerste shoot ever en hij legde goed en duidelijk uit hoe je het best voor de kamera kunt staan kwa houding om hel gewenste resultaat te krijgen. Ik vond het zeker een ervaring die ik nooit meer zou vergeten.

    Janne Rutten Avatar Janne Rutten
    8 maart, 2017

    Manon Berendsen Avatar Manon Berendsen
    5 maart, 2017

    Hilde Kuijpers Avatar Hilde Kuijpers
    4 maart, 2017

    positive review  Ook voor trouwreportages is hij een toppertje! Persoonlijke aandacht en staat open voor eigen inbreng en ideeën!

    Wouter van den Heuvel Avatar Wouter van den Heuvel
    3 maart, 2017

    Een echte topper!!

    Francesca Kuijpers Avatar Francesca Kuijpers
    3 maart, 2017

    Fijne fotograaf om mee samen te werken! Laat je in je waarde en heeft respect waardoor je je snel op je gemak voelt!

    Melissa van Oijen Avatar Melissa van Oijen
    3 maart, 2017

    Eva Schouten Avatar Eva Schouten
    2 maart, 2017

    Laura de Groot Avatar Laura de Groot
    2 maart, 2017

    Nicole van Dopperen Avatar Nicole van Dopperen
    2 maart, 2017

    Altijd fijne samenwerkingen met deze fotograaf! En het is nog gezellig ook!

    Paul van der Hoeven Avatar Paul van der Hoeven
    2 maart, 2017

    Sonja de Vlaming Avatar Sonja de Vlaming
    2 maart, 2017

    Zeer professioneel !

    Arno Dinnissen Avatar Arno Dinnissen
    2 maart, 2017

    Duidelijke afspraken van tevoren waardoor de shoot goed liep! Mooie resultaten voor terug gekregen 🙂

    Iris Zijlstra Avatar Iris Zijlstra
    2 maart, 2017

    Robin Peelen Avatar Robin Peelen
    2 maart, 2017

    Elon Klein Gunnewiek Avatar Elon Klein Gunnewiek
    2 maart, 2017

    Silvia Pratt-Chaouki Avatar Silvia Pratt-Chaouki
    30 december, 2016

    positive review  

    Lotte Kievits Avatar Lotte Kievits
    30 december, 2016