Reviews voor Kuijpers Fotografie Nijmegen

Hieronder vind je de meningen van anderen over mij als fotograaf. Heb je ook met mij samengewerkt en nog geen review gegeven dan zou je mij daar een groot plezier mee doen.

Je kan via google de review invullen en deze zal dan ook hier te zien zijn. Alvast super bedankt!!

Plaats HIER jouw review voor Kuijpers Fotografie Nijmegen.

Kuijpers Fotografie Nijmegen
4.9
Based on 33 reviews
powered by Google
Ragibe Özyildiz
Ragibe Özyildiz
13:03 01 Nov 17
Wat een mooie (zelgemaakte) studio! Dankzij onder andere de vriendelijke welkom, voel ik mij hier erg op mijn gemak en vertrek ik met een prettig gevoel. De foto's worden in overleg gemaakt en gebruikt. Ik ben tevreden over de resultaten!
Britt Haring
Britt Haring
12:35 01 Nov 17
Mario is een hele fijne fotograaf om mee te werken. Het voelde meteen goed wat zorgde voor een gezellig shoot en mooie resultaten.
Esmee Dinnissen
Esmee Dinnissen
10:10 01 Nov 17
Ik werk al jaren samen met Mario en kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Mario stuurt je aan en laat je zelf je grenzen aangeven. Het is altijd gezellig maar toch professioneel.
J R
J R
08:39 01 Nov 17
Me 1ste shoot had ik bij Mario. Hij gaf me tips over hoe ik het best kon staan en hoe ik het best kon draaien met me hoofd. Allemaal kleine tips die gezorgd hebben tot een verbluffend eindwerk.
Fern HvA
Fern HvA
08:39 01 Nov 17
Mario is laagdrempelig, maar professioneel en ontzettend gezellig om mee samen te werken! Hij luistert goed naar je wensen en grenzen, waarmee de sfeer op de set ontspannen is. Zo komen de kwaliteiten van de modellen het beste naar voren en weet hij sámen met zijn modellen de mooiste plaatjes te schieten.
Bekijk alle beoordelingen

Facebook Reviews

Mario Kuijpers Fotografie Nijmegen
4.9
Based on 29 reviews
aangedreven door Facebook
Laura Verdoorn
Laura Verdoorn
2019-01-09T18:50:23+0000
Wat een leuke vent is Mario!! een fotoshoot gedaan met mijn vriend, broer, broertje en schoonzusje. Zoals in het begin is het altijd een beetje ongemakkelijk maar dit was zo weg bij Mario. Alles is heel chill en relax en hij gaat door met foto's maken totdat jij tevreden bent. Super goede service!! Als ik nog een keer een fotoshoot wil doen, weet ik zeker dat ik hierheen terug ga!!!
Ilse Schuitert
Ilse Schuitert
2018-09-24T20:14:38+0000
Een goede fotograaf die je je op gemak laat voelen en die prachtige foto’s maakt.
Linda Chang
Linda Chang
2018-04-25T09:41:23+0000
Mario is een super vriendelijke fotograaf. Laatst hebben onze 2 pups een fotoshoot gehad. Wij zijn erg tevreden over het resultaat! Mario denkt graag mee met je en is erg fijn in de omgang!
Stephanie Soudad
Stephanie Soudad
2017-11-04T18:36:17+0000
Joyce Paijmans-Wessels
Joyce Paijmans-Wessels
2017-08-17T18:33:11+0000
Mario is fotograaf geweest op onze bruiloft 14-07-2017 en wat hebben wij gewéldige foto's!! Mario was om 08:00 aanwezig en vertrok pas aan het einde van feest!! Mario is professioneel en weet iedereen op zin gemak te stellen. Hij maakt gewéldige foto's en is daar ook zeer creatief in. We hebben het ook heel gezellig gehad met z'n alle tijdens het foto's maken en niks is te gek bij hem, alles kan.
Pau Lien
Pau Lien
2017-08-16T07:55:10+0000
Mario is een toppertje! Super fijne fotograaf die je meteen op je gemak stelt!
Geneviève Roeffen Doula
Geneviève Roeffen Doula
2017-07-10T13:09:59+0000
Ik heb Mario bij toeval leren kennen. Heb met hem meerdere shoots gehad op verzoek van beide kanten. Zo hebben we bodyscapes, edgy, zwangerschapsshoot gedaan en de meest recente was van afgelopen vrijdag 7-7-2017, onze bruiloft.Op onze bruiloft is hij vanaf het begin tot het einde aanwezig geweest. Heeft de meest intieme momenten weten vast te leggen. En stelde zichzelf erg professioneel op in samenwerking met ons maar ook gasten. Mario zit vol met inspiratie en creatieve ideeën. Werkt... vernieuwend en is niet bang om door te pakken. In samenwerking is hij heel prettig en overlegt met jou als model en/of klant wat je voor ideeën hebt en werkt daar samen met jou op verder. Mario heeft goede kennis van zijn camera maar ook van diverse fototechnieken, lichtinval en omgeving. Wij zijn ontzettend tevreden over hem als fotograaf, mede omdat hij heel rustig, vriendelijk en benaderbaar is. Maar ook continue in positieve en creatieve samenwerking. Ik kan Mario echt bij iedereen aanbevelen! Top fotograaf!lees meer
Femke Bouwmeester
Femke Bouwmeester
2017-04-15T11:11:03+0000
Zeer professioneel, neem de tijd en aandacht en let echt op detail. Ik heb hem specifiek gekozen omdat hij "out of the box" denkt en het resultaat heeft mijn verwachting overtroffen!! Ik wilde artistiek&atletisch, nailed it 🙂
Charissa Verwer
Charissa Verwer
2017-03-16T00:59:39+0000
Ik was laatst mee met Danique Henzen voor een shoot en ik heb het echt mega gezellig gehad! Super fijn ontvangen, voelde mij meteen al op mn gemak. Echt een aanrader dus !☺️
Laura Janssen
Laura Janssen
2017-03-15T17:32:39+0000
Leuk om als visagist met Mario te werken, Erg gezellig!
Danique Henzen
Danique Henzen
2017-03-15T11:14:20+0000
Zoals altijd weer een gezellige fijne sfeer! En prachtig resultaat
Janne Rutten
Janne Rutten
2017-03-08T06:07:44+0000
Het was me eerste shoot ever en hij legde goed en duidelijk uit hoe je het best voor de kamera kunt staan kwa houding om hel gewenste resultaat te krijgen. Ik vond het zeker een ervaring die ik nooit meer zou vergeten.
Manon Berendsen
Manon Berendsen
2017-03-05T13:21:49+0000
Hilde Kuijpers
Hilde Kuijpers
2017-03-04T11:13:55+0000
Wouter van den Heuvel
Wouter van den Heuvel
2017-03-03T18:12:53+0000
Ook voor trouwreportages is hij een toppertje! Persoonlijke aandacht en staat open voor eigen inbreng en ideeën!
Francesca Kuijpers
Francesca Kuijpers
2017-03-03T14:11:55+0000
Een echte topper!!
Melissa van Oijen
Melissa van Oijen
2017-03-03T09:14:10+0000
Fijne fotograaf om mee samen te werken! Laat je in je waarde en heeft respect waardoor je je snel op je gemak voelt!
Eva Schouten
Eva Schouten
2017-03-02T22:28:57+0000
Laura de Groot
Laura de Groot
2017-03-02T18:53:23+0000
Nicole van Dopperen
Nicole van Dopperen
2017-03-02T18:37:42+0000
Paul van der Hoeven
Paul van der Hoeven
2017-03-02T18:35:28+0000
Altijd fijne samenwerkingen met deze fotograaf! En het is nog gezellig ook!
Sonja de Vlaming
Sonja de Vlaming
2017-03-02T17:46:33+0000
Petra Mastbroek
Petra Mastbroek
2017-03-02T15:03:15+0000
Super goede sfeer tijdens de shoot... niet te serieus wat t ijs wel breekt. En... mooie fotos! Thx!
Arno Dinnissen
Arno Dinnissen
2017-03-02T12:58:28+0000
Zeer professioneel !
Iris Zijlstra
Iris Zijlstra
2017-03-02T12:26:41+0000
Duidelijke afspraken van tevoren waardoor de shoot goed liep! Mooie resultaten voor terug gekregen 🙂
Robin Peelen
Robin Peelen
2017-03-02T11:37:54+0000
Elon Klein Gunnewiek
Elon Klein Gunnewiek
2017-03-02T11:37:18+0000
Silvia Pratt-Chaouki
Silvia Pratt-Chaouki
2016-12-30T11:33:02+0000
Lotte Kievits
Lotte Kievits
2016-12-30T00:09:19+0000