Verschillende Fotoshoots

Kuijpers Fotografie Nijmegen is van vele markten thuis. Buiten de hieronder geplaatste standaard fotoshoots kan ik natuurlijk ook voor u speciaal op maat gemaakt werk afleveren.

Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Indien gewenst verstuur ik u de factuur van de opdracht naar u per mail.

Of  het nu gaat om een persoonlijk of zakelijk portret. Bij Kuijpers Fotografie Nijmegen bent u aan het juiste adres voor kwalitatief goede foto’s tegen een zeer goed tarief.

Klik hieronder op het type fotoshoot waar u meer over wilt weten. Staat uw type fotoshoot er niet tussen? Neem dan gerust contact op, we komen er samen zeker uit!

 

Een goede eerste indruk is tegenwoordig erg belangrijk.
Een goede foto van uw gezicht kan het verschil maken. Portretfoto’s kunnen voor veel verschillende zaken gebruikt worden.
Denk bijvoorbeeld aan social media als Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin. Maar ook uw CV kunt u van een goede foto voorzien.
Wellicht staat u ingeschreven op een datingsite of wilt u een persoonlijke tint geven aan uw zakelijke communicatie.
Tevens zijn polaroids voor een modellenbureau of castingbureau natuurlijk ook een optie.

 

Denk hierbij aan een fotoshoot voor uw gezin of familie. Bij familieshoots zorg ik altijd dat er sowieso een mooie groepsfoto gemaakt wordt.

Los van de groepsfoto maak ik daarbij ook foto’s van de aparte gezinnen en eventuele extra foto’s indien gewenst.

Deze fotoshoot kan zowel in de studio plaatsvinden als op een mooie buitenlocatie.

 

Foto’s van 2 mensen te denken aan: Love shoots, Broer – Zus foto’s, U en uw zakenpartner, etc.

 

Foto’s van kinderen: Kinderen jong en oud.

Het is zeker een fotoshoot waard om elke leeftijdsperiode van uw kind vast te leggen.

Denk hierbij aan de Baby’s, Peuters, Kleuters, Pre- teens, Tieners, maar ook de jong volwassenen. En wacht dacht u van het vastleggen van de sweet sixteen party van uw dochter?

 

Uw zwangerschap is eigenlijk een vrij korte periode in uw leven. En hoe mooi is het om deze laatste periode van de zwangerschap mooi vastgelegd te hebben?

Uiteraard is de zwangerschapsshoot precies op maat te maken. Wilt u alleen op de foto? Of samen met uw partner of gezin? Alles is mogelijk.

Zowel in de studio als buiten kan heel erg mooi zijn afhankelijk van uw wensen.

 

Ooit al eens een super mooie serie foto’s van uzelf willen hebben?

Modelfotografie is er in vele soorten en hiervoor kunnen we samen uw wensen bespreken en deze shoot gaan vormgeven.

Ben je een beginnend model en heb je portfolio foto’s nodig? Of wil je een bepaald thema toevoegen aan je portfolio? Alles is bespreekbaar.

Op beperkte schaal werk ik ook zogenaamde TFP shoots uit. Dit zijn fotoshoots bedoeld om elkaars portfolio te voorzien van nieuwe foto’s. Mocht je hier interesse in hebben dan kun je het beste mijn TFP formulier invullen en daarna kijken bij mijn moodboards. Bij de keuze van een model voor een bepaald concept kijk ik vooral naar uitstraling.

 

Het naakte lichaam is al eeuwen een inspiratie voor vele kunstenaars, zo ook voor fotografen. Ook als u uw lichaam geheel of gedeeltelijk naakt wilt laten fotograferen bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik zorg altijd dat u zich eerst op uw gemak voelt en we werken langzaam naar het type foto’s die u wilt hebben. Ik hoor achteraf altijd dat ze na 5 minuten al niet eens meer in de gaten hadden dat ze weinig tot niks meer aan hadden. En dat is denk ik een erg goed teken.

Wilt u een mooie serie bedekt topless, geheel topless of naaktfoto’s, neem dan gerust contact op dan gaan we samen van te voren bespreken wat uw wensen zijn en wat u wel en ook zeker niet wilt.